Bien venu 2

Trondheim er arenaen for neste års landstreff, som går av stabelen 2.-5. juni. Planleggingen er godt i gang, og arrangørene legger vekt på å få til et treff som også gir klubbene god anledning til å vise seg frem overfor det generelle publikum. Påmeldingen er nå åpnet, og frist for påmelding er 18. mai. Skynder du deg, sparer du imidlertid penger.

 

– Vi ønsker å få til et treff som også kan være med og skape blest om klassiske Citroëner blant publikum, noe som vi tror er positivt både for rekruttering til klubbene og for statusen til hver modell, forteller treff-general Jon Storløkken fra CX-klubben. Arrangementskomitéen har sikret seg Ytre Kongsgård ved Nidarosdomen til utstillingen lørdag; en perfekt plassering for å vise frem bilene til flest mulig, og tett ved bykjernen.

– Vi håper på å gjøre litt mer ut av denne utstillingen enn tidligere år, slik at det hele tiden vil være aktiviteter på utstillingsplassen. Dermed blir det også mer å finne på for familier som er med på treffet. Konkurranse for barn og unge, ulike stands og informasjonsmateriell, og tilbud om en kort kjøretur i en klassisk Citroen er blant de tiltakene vi arbeider for å få til. Derfor ønsker vi allerede nå å utfordre den som måtte ha noe å bidra med, enten det er aktuelt å stille med en salgsbod, vise frem ulike Citroënkuriosa, eller melde seg og doningen frivillig til å ta med ikke-innvidde på en kort hydraulisk ”drosjetur” i Trondheim, forteller Storløkken. Det vil også bli satt opp øvrige aktiviteter for familie og ektefeller som er med på treffet, slik at alle får et utbytte av langhelgen.

– I det hele tatt ønsker vi å legge best mulig til rette for å ta med familien på treffet, også ved å holde prisene på treffavgift og overnatting nede, sier Storløkken. Treffleiren vil være lokalisert på Sandmoen Bed & Breakfast, som har gode fasiliteter og ligger nær shoppingområdet på City Syd. Det vil også bli mulighet for annen overnatting for dem som ønsker det. Fra Sandmoen starter også det sedvanlige rebusløpet, som i 2011 blir lagt i svært naturskjønne omgivelser i Trondheims nærområde, og på veier med passende bedagelig tempo.

Nytt av året er at også XM-klubben er med på treffet, sammen med DS/ID, CX- og SM-klubbene. Ryktene vil ha det til at enkelte av medlemmene allerede er i gang med å polere sine fineste V6’ere til evenementet i Trondheim.

– Vi tror det er svært positivt å få med XM-klubben, både for å øke antallet treffdeltagere og fordi det er en veletablert klubb med gode ressurser, som bidrar sterkt inn i arbeidet med treffet, sier Storløkken.

Det er opprettet en egen informasjonsside for landstreffet: www.citrotreff.com.  Her kan du allerede nå melde deg på treffet. Det har sine fordeler; melder du deg på innen 3. april sparer du 100 kr i treffavgift!

Følg oss også på treffbloggen vår, som du kommer til fra Citrotreff-siden, eller ved å klikke her.